A személyre szabott cukorbeteggondozás szolgálatában - a Roche Diabétesz üzletága

Több mint 5 000 alkalmazottunk több mint 100 piacon azon dolgozik, hogy a cukorbetegség kezelése még könnyebb legyen és napi rutin részéve váljon. A cukorbetegek számára nélkülözhetetlen eszközök fejlesztése és gyártása mellett ma már olyan integrált megoldásokat is kínálunk, ami lehetővé teszi a teljesen egyénre szabott beteggondozást a páciens számára.

A diabétesz (cukorbetegség) ma a világ leggyakoribb idült betegségei közé tartozik, népbetegségnek tekinthető, mivel Magyarországon ma minden 12 ember közül egy cukorbeteg, vagy kóros cukoranyagcseréje van. Hazánkban jelenleg kb. 850 000 cukorbeteget tartanak nyilván, és számuk folyamatosan, évente 5-10%-kal növekszik.

Nem titkolt célunk a cukorbetegség korai felismerése, és a modern terápia biztosítása a diabétesz okozta súlyos szövődmények megelőzése érdekében. Az üzletág meghatározó termékei a betegek számára otthoni használatra kifejlesztett vércukormérő készülékeink, az ehhez kapcsolódó tesztcsíkok, ujjbegyszúrók, illetve elektronikus és papíralapú vércukorszint-értékelő rendszerek. Ezek a készülékek egy apró vércsepp segítségével néhány másodperc alatt pontos és megbízható eredményt adnak.

Inzulinpumpáink, a hozzájuk tartozó infúziós szerelékek és egyéb tartozékok, valamint a kapcsolódó szolgáltatások (betegoktató programok és teljes körű vevőszolgálat) átfogó terápiás megoldásokat kínálnak az inzulinkezelésre szoruló betegek életminőségének javítására.

Célunk, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal továbbra is megbecsült, megbízható és hosszú távú partnere legyünk a magyar cukorbetegeknek.

Weboldalaink:

www.vercukormeres.hu
www.rochepumpa.hu

Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot. További felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

A Diabétesz Üzletág úttörő a cukorbetegeket támogató technológiák és szolgáltatások terén már több, mint 40 éve. Az innováció iránti elkötelezettségünknek köszönhetően folyamatosan bővítjük a magas minőséget képviselő termékeink és szolgáltatásaink számát, és emellett közvetlenül segítjük a cukorbetegek komplex gondozását is.

További történetek

Minden hír

please be aware that you are leaving this website.