Központi labordiagnosztika

Az oldalon szereplő termékek professzionális, kizárólag kórházi, illetve laboratóriumi felhasználásra készültek, az ezekkel kapcsolatban elérhető információk egészségügyi szakembereknek szólnak. Az oldalon felsorolt termékek besorolása: labordiagnosztikai eszközök.

Integrált laboratóriumok: a laboratóriumi vizsgálatok új korszaka

A laboratóriumokat tervezésük észszerűsítésével, valamint berendezéseik és folyamataik egyszerűsítésével lehet felkészíteni a jövőre. A klinikai kémia és az immunkémia integrálásában már úttörő szerepet játszottunk, megteremtve a „szérum-munkaterület” koncepcióját. A legfontosabb lépés az alaplaboratórium bővítése, a platformok szélesebb körét konszolidálva és integrálva, amelyek más diagnosztikai szakterületeket, például molekuláris diagnosztikát és betegágy melletti (point-of-care (POC)) vizsgálatokat is lefednek. Egyetlen automatizált rendszeren belül tesszük elérhetővé a vizsgálatok széles skáláját, amelyek az élet kritikus kihívásaira adnak választ az egészségügyi ellátásban.

A központi labordiagnosztika területén kínált megoldásaink:

  • Klinikai kémia és immunkémia: A Roche lehetővé teszi a laboratóriumi folyamatok személyre szabását és szabványosítását. Segít a konzisztens eredmények gyors elérésében a cobas® analizátorok teljes platformján. A Roche széleskörű és folyamatosan bővülő klinikai kémiai, valamint immunkémiai vizsgálati menüt kínál, hogy a betegek most és a jövőben is a leghatékonyabb segítséget kaphassák.

  • Digitális diagnosztika: Egyre nagyobb a nyomás az egészségügyön, hogy kevesebb erőforrással, költségvetéssel, személyzettel és idővel érjen el több eredményt. Míg mások az egészségügyi kihívásokat informatikai megoldásokkal próbálják megoldani, a Roche a technológiára helyezi az egészségügyi gondolkodás hangsúlyát. A speciális megoldásokból álló, a betegek életére közvetlen hatást gyakorló Roche Digitális Diagnosztika ötvözi az innovatív technológiát, az adatelemzést és a mély egészségügyi szakértelmet. Ezáltal hasznos felismeréseket hoz létre a jelentős jövőbeni eredmények érdekében.

  • Laboratórium automatizáció: Az elvárt minőséget és megbízhatóságot nyújtó laboratóriumi automatizálási megoldásaink  a kis, közepes és nagy volumenű laboratóriumok igényei szerint testre szabhatók, legyen szó virtuális, különálló vagy összekötött automatákról.

  • Hemosztázis portfólió: A skála a könnyen kezelhető, kis volumenű professzionális alvadáselemző készülékektől a közepes és nagy volumenű koagulációs laboratóriumok nagy hatékonyságú követelményeinek megfelelő rendszerekig terjed.

  • Vizeletdiagnosztika: A bevált Combur-Test® tesztcsíkok és a Roche automatizálás kombinálásával személyre szabott vizeletvizsgálati megoldásokat kínálunk orvosi rendelőknek, kórházi betegágy melletti (point-of-care) diagnosztikai pontoknak és központi laboratóriumoknak.

A teljesen integrált laboratóriumban minden egyes komponenst úgy alakítottunk ki, hogy egyként működjön együtt. Ez érzékelhetően bővíti a diagnosztikai szolgáltatások hatékonyságát, hatókörét és minőségét.

A vizsgálatok szélesebb körét kínáló konszolidált laboratóriumi rendszer rengeteg diagnosztikai adatot tud generálni. Ezek holisztikus, pontos és precíz diagnózisok felállításához segítik hozzá az orvosokat, akik ezáltal gyorsabban tudják a megfelelő prevenciós és kezelési megoldásokat kiválasztani a betegeknek.

A fenntartható egészségügyi ellátás jövője a diagnosztikától függ. A Roche révén az egészségügyi intézmények gyors válaszokat adhatnak a betegek legégetőbb kérdéseire, és pénzt takaríthatnak meg anélkül, hogy veszélyeztetnék a környezeti hatásokkal kapcsolatos célkitűzéseiket. Az integrált laborról alkotott víziónk olyan eszközöket biztosít a laboratóriumoknak, amelyekkel a jövő kihívásaira válaszolhatnak azáltal, hogy már ma egyszerűbbé, költséghatékonyabbá és lényeglátóbbá teszik a vizsgálatokat.

Elérhetőség megtekintése
Visszahívás kérés

Kapcsolat

Tudjon meg többet!

please be aware that you are leaving this website.