Patológiai diagnosztika

Küldetésünk nem kevesebb, mint minden rákos beteg életének javítása. Ennek érdekében innovatív patológiai laboratóriumi műszereket, citológiai és szövetalapú klinikai vizsgálatokat és szoftvermegoldásokat fejlesztünk, amelyek világszerte segítik a patológusok mindennapi munkáját.

A Roche Tissue Diagnostics a rák megelőzését és diagnosztizálását segítő patológiai laboratóriumok számára készült megoldások egyik globális vezető vállalata. Integrált patológiai műszerekkel, klinikailag jelentős vizsgálatokkal és olyan eszközökkel alakítjuk a személyre szabott egészségügyi ellátás jövőjét, amelyek növelik a diagnosztikai biztonságot és optimalizálják a vizsgálatok klinikai relevanciáját. Kollégáinkkal és partnereinkkel együtt továbbá olyan prediktív vizsgálatokat is fejlesztünk és forgalmazunk, amelyek lehetővé teszik a patológusok és onkológusok számára a minél hatékonyabb, személyre szabott terápiák alkalmazását.

Innovatív patológiai diagnosztikai eszközök

Portfóliónk precíz citológiai és szövetalapú eredményeket kínál, így a patológusok és az onkológusok magabiztos klinikai kezelési döntéseket hozhatnak. Szövettani berendezéseink között megtalálható a új generációs automatizált H&E tárgylemezfestő, továbbá speciális festésekre szolgáló automata, valamint a Benchmark immunhisztokémiai (IHC) és in situ hibridizációs (ISH) festőplatform család is. Ezen túlmenően rendkívül érzékeny detektáló kitek, primer antitestek, hibridizációs próbák, valamint magas klinikai relevanciával bíró esszék alkotják a patológiai portfólió alapját.

A Roche Digitál Patológiai megoldása egyesíti az innovatív hardvert és szoftvert, beleértve az uPath képelemző döntéstámogató algoritmuscsomagot, együttműködésben a Roche teljes diagnosztikai portfóliójával a teljes laboratóriumi munkafolyamatot lefedő integratív megoldás érdekében. A Roche hatékony digitális patológiai megoldásokat kínál, amelyek jobb, személyre szabottabb egészségügyi ellátást tesznek lehetővé – most és az elkövetkező években egyaránt.

Patológiai festőautomaták diagnosztikához
Digitál patológiai megoldások

Kutatási megoldások

  • Discovery Ultra - IHC és ISH festőautomata

Az oldalon szereplő termékek kizárólag kórházi, illetve laboratóriumi, ún. professzionális felhasználásra készültek, az ezekkel kapcsolatban elérhető információk egészségügyi szakemberek részére szólnak. Az oldalon felsorolt termékek besorolása: labordiagnosztikai eszközök.

Együttműködés a betegút javítása érdekében

Elérhetőség megtekintése
Visszahívás kérés

Kapcsolat

Tudjon meg többet!

please be aware that you are leaving this website.