Interjú Magas-Pál Anett-tel, a Roche Patient Journey Partnerével
Ez egy nagyszerű csapatmunka, amiben mindenki egyformán azt tartja a legfontosabbnak, hogy a betegekért dolgozunk.
Magas-Pál Anett
Roche Patient Journey Partner
Milyen területtel foglalkozol?

PA: Az immunológiai területen a Rheumatoid Arthritis (RA) és a COVID-19 portfólió tartozik hozzám. 17 éve vagyok a Roche-nál, ezidő alatt több munkakörben is dolgoztam, jelenleg Patient Journey Partnerként tevékenykedem. Január óta átalakult a feladatkörünk, most már egy teljes terápiás területért vagyok felelős, melynek része a marketing, a medical és a területi munka is egyben.

Mi motivál téged a munkádban?

PA: Elsősorban az, hogy a betegek időben jussanak a legjobb terápiához. A COVID-19 pandémia alatt is megmutatkozott, hogy a Roche-nál ez a fő cél. Szinte azonnal reagáltunk az eseményekre, hogy minél több beteg életét tudjuk megmenteni. Ez egy nagyszerű csapatmunka, amiben mindenki egyformán elsődlegesnek tartja, hogy a betegekért dolgozunk és , hogy akár heti 7 napon keresztül rendelkezésre álljunk és szállítsunk. Ez az óriási felelősség, ami igazán motivál.

Mire vagy a legbüszkébb?

PA: Erre a helytállásra és arra, hogy az RA területen – ahol kihagytam 5 évet – a visszatérésemkor a partnereim gyakorlatilag azonnal visszafogadtak, és ugyanúgy folytatódott a munka, mintha el sem mentem volna onnan.

Milyen nehézségekkel szembesülsz a munkád során?

PA: A külső tényezőkből adódó változásokat nem mindig könnyű kezelni.

Mennyire fontos a partnerség?

PA: Nekem nagyon fontos, hiszen a munkámban szinte minden erről szól. A Reumathoid Arthritisszel kapcsolatos tevékenységek során külsős partnerekkel; orvosokkal és nővérekkel dolgozom szoros együttműködésben. “Házon belül” pedig erre nagyon jó példa a COVID-19 területen kialakult partnerségek és a squadon belüli csapatmunka, melyek elengedhetetlenek a munkámhoz. Az elmúlt hónapokban azt tapasztaltuk meg, hogy ha össze tudunk dolgozni, mindenki egy irányba húz, akkor nincs lehetetlen, hiszen mindenkinek a betegek minél jobb ellátása a célja.

Published undefined

Tudjon meg többet!

További történetek

Minden hír

please be aware that you are leaving this website.