Emésztőrendszeri daganatok

Az emésztőrendszeri daganatok az egyik legsúlyosabb népegészségügyi problémát jelentik ma - az utóbbi 30 évben a betegek száma folyamatosan emelkedő tendenciát mutat. Ebbe a csoportba tartozik többek között a vastagbélben, végbélben, gyomorban, májban vagy hasnyálmirigyben kialakuló rákos megbetegedések. Ezen kórállapotoknak sajnos nincsenek teljesen egyértelmű tünetei, azonban ismert néhány olyan általánosan jellemző panasz, amely gyanúra adhat okot. Tudjon meg többet!

200 kérdés - 200 válasz a vastag- és végbélrákról (1. rész)

Az életmódom miatt lettem beteg? Mit jelent, ha regrediál vagy progrediál a daganat? Miért lehet szükség sugárterápiára a műtét előtt? - csak néhányat említve a számos kérdés közül, amely egy vastag- vagy végbélrákkal diagnosztizált páciens fejében felvetődhet. Szakemberek segítségével járjuk körbe a legfontosabb tudnivalókat.

200 kérdés - 200 válasz a vastag- és végbélrákról (2. rész)

Befolyásolhatják más betegségek az onkológiai kezelést? Meghatározhatja az életkorunk azt, hogy milyen kezelést kapunk? Hogyan lehet felkészülni a kemoterápiás kezelésre? - csak néhányat említve a számos kérdés közül, amely egy vastag- vagy végbélrákkal diagnosztizált páciens fejében felvetődhet. Szakemberek segítségével járjuk körbe a legfontosabb tudnivalókat.

Az itt megjelenő adatok tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot. További felvilágosításért forduljon egészségügyi szakemberhez!

Published undefined

További történetek

Minden hír

please be aware that you are leaving this website.