Már 2000 munkatárs dolgozik a Roche budapesti szolgáltató központjában
Olvassa el angolul

A Roche Services & Solutions (RSS) szolgáltató központot 2006-ban alapította Budapesten a Roche, a világ egyik legnagyobb biotechnológiai vállalata, s azóta folyamatosan növelte dolgozói létszámát. Az elmúlt években mind a központ szolgáltatásainak bővítése, mind a kollégák számának növelése felgyorsult, így 2022 végére beléphetett a 2'000-dik munkatárs.

Ez jelentős eredmény a budapesti cég életében, amely így a Roche legnagyobb szolgáltató központjává vált. A központ 152 Roche leányvállalat innovatív egészségügyi munkáját támogatja az EMEA régió 58 országában. A cég 2'000 munkatársa szabadon döntheti el, hogy a vállalat új, modern, 6 emeletes, Véső utcai irodaházából vagy otthonról kíván dolgozni, esetleg távmunka szerződéssel csak havonta egyszer jár be,  amennyiben Budapesttől távolabb lakik.

2020 óta a vállalat több mint 800 magasan képzett, angolul beszélő kollégát vett fel meglévő (pénzügyi, HR, IT) vagy olyan új területekre, amelyek teljesen új szolgáltatásokatképviselnek a korábbi évtizedekben megszokott szolgáltató központokhoz képest. A szolgáltató központok iparága mára jelentősen átalakult: a korábbi tranzakciós folyamatokat end-to-end megoldások és szolgáltatások váltották fel. A vállalatunk által kínált új üzleti terület például a Globális Digitális Központ, amely branding, közösségi média és kiadványszerkesztési szolgáltatásokkal támogatja a Roche leányvállalatokat, míg a Szabályozási részleg az engedélyeztetési folyamatokban vállal kulcsszerepet. Nem ritka ma már, hogy grafikus, orvosi szövegíró, szabályozási vagy compliance szakemberek, esetleg agilis trénerek csatlakoznak a pénzügyi, IT, HR munkatársakkal közös megbeszélésekhez és együtt dolgoznak globális projekteken.

Ez már egy más szolgáltató központ, mint amit 16 éve elindítottunk. Nemcsak azért, mert a 2'000 munkatársunkkal többféle  szolgáltatást nyújtunk hagyományos és új területeken is, hanem mára a helyi szolgáltató iparág meghatározó szereplője, valamint a legkiválóbb tehetségek vonzó munkahelye lettünk. Ami viszont ugyanaz maradt, az az, hogy továbbra is kivételes értéket nyújtunk a partnereinknek. Szintén változatlan a kultúránk, amely a vélemények meghallgatására, a tiszteletre és a diverzitásra épül. És természetesen arra, hogy elkötelezetten támogatjuk kollégáink gyógyító munkáját,” mondta Martin Kikstein, az Roche Services & Solutions (RSS) EMEA ügyvezető igazgatója.

Ilustration celebration 2000 employees
Published undefined

please be aware that you are leaving this website.